iZi Modular RF (ren bakovervendt)


Modular familien er det nye innovative bilbarnestol-systemet fra BeSafe, som barnet kan benytte fra nyfødt til ca fire år:

Montering med ISOfix base


BeSafe iZi Modular er et modulsystem som består av en ISOfix base og to bilbarnestoler. Disse er godkjent i henhold til den nyeste EU standarden (i-Size). Når barnet vokser ut av babysetet, benyttes neste sete på samme base. Basen kan tilpasses slik at barnet får bedre benplass når det blir større, slik at barn helt opp til ca fire år (105 cm) kan sitte bakovervendt i dette systemet.

Meget enkel montering i bilen


BeSafe iZi Modular i-Size kan enkelt monteres på iZi Modular i-Size basen. Klikk setet på basen og du er klar til å dra! iZi Modular RF kan kun brukes bakovervendt.


Komfortabelt for barnet


Med den justerbare nakkestøtten og internbeltene, samt bodyhugger tilpasser iZi Modular i-Size seg barnet ditt når hun/han vokser. Stolen har magneter som enkelt holder internselene unna når de ikke er i bruk, og med sine gode liggeposisjoner mener vi at denne bilbarnestolen er det perfekte valget for ditt barn.


Svært god sikkerhet


BeSafe iZi Modular i-Size presterer veldig godt i kollisjonstester og møter de strenge kravene til sidekollisjonsbeskyttelse i R129. Med SIP+ (Side Impact Protection +) plassert på siden av stolen, mot bildøren, øker sikkerheten hvis en sidekollisjon skulle skje.

Plustest


1. Bakovervendt.
2. Justerbar nakkestøtte i 10 trinn
3. Justerbar frontbøyle gir en kompakt montering og mer benplass til barnet
4. Magneter til internbeltene
5. Ekstra polstring rundt beltespennen gjør det lettere å plassere barnet i stolen
6. Støttebein med lydindikator for korrekt installasjon
7. Komfortabelt for barnet
Høyde: 61 – 105 cm
Alder: ca 6 mndt- 4 år
Retning: Bakovervendt med iZi Modular i-Size ISOfix base