Lei bilbarnestol som vokser med barnet!


BeSafe bilbarnestol er en pakkeløsning og består av tre bilbarnestoler som dekker hele perioden barnet ditt trenger bilbarnestol. Du bytter enkelt til neste størrelse etter hvert som barnet vokser, og kan derfor være helt sikker på at barnet ditt sitter trygt.


Dersom du ønsker det kan du leie bare én eller to bilbarnestoler.


Velg blant disse alternativene:


  • 60 måneder. Lei tre bilbarnestoler i 60 måneder. Fra barnet er nyfødt til barnet er rundt 10 år. Det første byttet anbefales når barnet er ca. 9 måneder. Det andre byttet gjør du når barnet er ca. 4 år. Den siste beltestolen du får beholde og kan brukes til barnet er ca. 10 år.
  • 48 måneder. Lei to bilbarnestoler i 48 måneder. Fra barnet er ca. 9 måneder til 10 år. Bytte til beltestol anbefales når barnet er ca. 4 år. Den siste beltestolen får du beholde og kan brukes til barnet er ca. 10 år.
  • Fra 4-10 år. Lei en beltestol i 16 måneder og behold den. Passer for barn eldre enn 4 år fram til barnet er ca. 10 år.

Prisen er fra 114 kroner i måneden for deg som er If kunde. Andre betaler 134 kroner per måned. Uansett hvilket alternativ du velger, vil det være billigere enn om du skulle kjøpe tilsvarende stoler i butikken. Les mer om våre leiepriser.


Pakkeavtale for ISOfix

Pakkeavtaler med ISOfix kan fås mot et tillegg i prisen. ISOfix er et festesystem som gjør det enklere å montere bilbarnestolen sikkert i bilen. ISOfix er et ”klikk-inn”-system som finnes i de fleste nye biler. Les mer om ISOfix.


NB! Kan kun brukes i biler med ISOfixfester!

Markedets sikreste bilbarnestoler

Med våre bilbarnestoler, kan du være sikker på at barnet ditt er godt sikret i bilen. Bilbarnetolene er produsert etter høyeste standard for sikkerhet, kvalitet og design.